WEBSITES

WEBSITES

WEBDESIGN BUREAU ZEELAND

PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

Wil je een professionele website laten maken? Stop met zoeken. Webdesign bureau Mecano.nl uit Zeeland ontwerpt, bouwt en onderhoudt WordPress websites en zorgt er voor dat deze goed gevonden worden in Google. Geen standaard webdesign maar elke website van is maatwerk. Een bedrijfswebsite die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Een website die makkelijk door je te onderhouden is en die werkt!

Webdesigner Mecano.nl heeft meer dan 24 jaar ervaring in de ontwikkeling van websites, webshops, webapplicaties en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van internet en online marketing. Wij hebben al meer dan 600 ondernemers een online oplossing geboden. Laat je website bouwen door de professionals van Mecano.nl. Wij zorgen voor mooi vormgegeven websites die eenvoudig beheerd kunnen worden en die ook nog goed vindbaar zijn in Google.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe we ook jouw bedrijf goed online kunnen presenteren? Of je wilt een webshop laten maken. Neem dan contact op met hét internetbureau van Zeeland, 0118 – 63 69 69.

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

Internetbureau Mecano.nl heeft jarenlange kennis in huis om een goede WordPress website te laten maken. WordPress is al een aantal jaren marktleider op het gebied van websitebeheer. Maar liefst 43% van de websites wereldwijd gebruikt WordPress als CMS. Het CMS is zeer flexibel en heeft veel mogelijkheden om (ook in een later stadium) extra modules toe te voegen zoals bijvoorbeeld een WooCommerce webshop. Met het beheersysteem kan je zelf de website onderhouden. Geen limieten maar volledig beheer over de menustructuur en de inhoud van de pagina’s. Het beheer van de website is eenvoudig en bij de oplevering van elke website verzorgen wij een training om op een makkelijke manier je website te onderhouden.

Jouw WordPress website is niet alleen je visitekaartje maar is ook een middel om meer klanten te krijgen. Webdesign bureau Mecano.nl weet hoe je van websitebezoekers klanten kan maken. Mooi vormgegeven in de huisstijl van het bedrijf en volledig responsive WordPress webdesign. Een website met een slecht design wordt minder lang bezocht en de bezoeker is al gauw weer weg naar de website van de concurrent. De vormgevers van Mecano.nl zorgen voor een professioneel ontwerp dat staat als een huis. Wij zorgen er voor dat jij 100% tevreden bent over je nieuwe website.

wordpress website laten maken

Een responsive website zorgt er voor dat je website er niet alleen op een grote monitor goed uit ziet maar ook op mobiele telefoons en tablets. Mobiel internet groeit nog steeds razendsnel en er zijn inmiddels meer mobiele zoekopdrachten dan via desktop. Google geeft steeds meer de voorkeur aan goed mobiel geoptimaliseerde website waarmee je een voorsprong kan nemen op je concurrentie.

WEBSITE HOGER IN GOOGLE

Als je een website laat maken wil je natuurlijk ook hoger komen in Google. Wij bouwen websites die volledig technisch geoptimaliseerd zijn om goed gevonden te worden in Google. Hierdoor kan jouw doelgroep je website goed vinden en ontvang je al snel nieuwe bezoekers en dus klanten op de website. Het beheersysteem van de website heeft alle tools en mogelijkheden waarmee je hoger in Google kan komen.

Standaard leveren wij websites op met:

  • Integratie van Google Analytics zodat je zelf de statistieken van de website real-time kunt bekijken.
  • Integratie van Google Search Console om meer inzicht in het zoekverkeer op de website te krijgen.
  • Vermelding op Google Mijn Bedrijf voor een betere lokale vindbaarheid.
hoger in google

WEBSITE LATEN MAKEN KOSTEN

De kosten voor het laten maken van een professionele website design is van veel factoren afhankelijk. Onze prijzen voor een nieuwe website laten maken variëren van € 800 tot € 3500 en zijn afhankelijk van de gewenste functionaliteit. Onze prijzen voor een website zijn inclusief grafisch ontwerp, technische bouw van de website en een cursus voor het beheer van de website. Een vast bedrag voor de ontwikkeling van de website zonder verborgen kosten of maandelijkse tarieven.

Supportvragen over de website en het beheer er van kunt u na oplevering gratis aan ons stellen. Wij snappen ook wel dat je niet alles kan weten van je website. Mecano.nl ondersteund je ook na oplevering van de website en zorgen er voor dat eventuele problemen snel worden opgelost.

WEBSITE HOSTING

Ook de webhosting, de registratie van een domeinnaam, e-mailadressen, de beveiliging en back-ups van de website kun je bij ons onderbrengen. De complete online dienstverlening van de professionals van internetbureau Mecano.nl onder één dak! Wij zijn registrar van de SIDN en gebruiken webservers in 1 van de snelste en betrouwbaarste datacenters van Nederland.

Met vragen en problemen met je website en/of e-mail kan je Mecano.nl 24 uur per dag 7 dagen per week bellen. Onze supportafdeling zorgt dat er voor dat je weer snel online bent.

WEBSITE LATEN BOUWEN

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Heb je interesse om een website te laten maken door de professionals van Mecano.nl en wil je meer informatie ontvangen? Maak een afspraak en wij vertellen je alles over het ontwikkelen van een mooie website die werkt! Bel 0118 – 63 69 69 of mail naar info@mecano.nl.