Website laten maken en webdesign door internetbureau Mecano.nl Zeeland

Wil je een professionele website laten maken? Stop met zoeken. Internetbureau Mecano.nl uit Zeeland ontwerpt, bouwt en onderhoudt professionele websites en zorgt er voor dat deze goed gevonden worden in Google. Geen standaard webdesign maar elke website van Mecano.nl is maatwerk. Een bedrijfswebsite die aansluit bij uw bedrijf en doelgroep. Een website die makkelijk door je te onderhouden is en die werkt!

Mecano.nl heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van websites, webshops, webapplicaties en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van internet en online marketing. Mecano.nl heeft al meer dan 600 ondernemers een online oplossing geboden. Laat je website maken door de professionals van Mecano.nl. Wij zorgen voor mooi vormgegeven websites die eenvoudig beheerd kunnen worden en die ook nog goed vindbaar zijn in Google.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe we ook jouw bedrijf goed online kunnen presenteren? Of je wilt een webshop laten maken. Neem dan contact op met hét internetbureau van Zeeland, 0118 – 636969.

webdesign zeeland middelburg
responsive webdesign zeeland mecano

Responsive webdesign

Jouw website is niet alleen je visitekaartje maar is ook een middel om meer klanten te krijgen. Mecano.nl weet hoe je van websitebezoekers klanten kan maken. Mooi vormgegeven in de huisstijl van het bedrijf en volledig responsive webdesign. Een website met een slecht design wordt minder lang bezocht en de bezoeker is al gauw weer weg naar de website van de concurrent. De vormgevers van Mecano.nl zorgen voor een professioneel ontwerp dat staat als een huis. Wij zorgen er voor dat jij 100% tevreden bent over je nieuwe website.

Een responsive website zorgt er voor dat je website er niet alleen op een grote monitor goed uit ziet maar ook op mobiele telefoons en tablets. Mobiel internet groeit nog steeds razendsnel en er zijn inmiddels meer mobiele zoekopdrachten dan via desktop. Google geeft steeds meer de voorkeur aan goed mobiel geoptimaliseerde website waarmee je een voorsprong kan nemen op je concurrentie.

Mecano.nl levert een uitgebreid beheersysteem die perfect aansluit op het responsive webdesign. Met het beheersysteem kan je zelf de website onderhouden. Geen limieten maar volledig beheer over de menustructuur en de inhoud van de pagina’s. Het beheer van de website is eenvoudig en bij de oplevering van elke website verzorgen wij een training om op een makkelijke manier je website te onderhouden.

Een zoekmachinevriendelijke website

Als je een website laat maken door Mecano.nl wil je natuurlijk ook goed scoren in Google. Mecano.nl bouwt websites die volledig technisch geoptimaliseerd zijn gelijk goed gevonden te worden in Google. Hierdoor kan jouw doelgroep je website goed vinden en ontvang je al snel nieuwe bezoekers en dus klanten op de website. Het beheersysteem van de website heeft alle tools en mogelijkheden waarmee de vindbaarheid in Google nog verbeterd kan worden.

Standaard leveren wij websites op met:

  • Integratie van Google Analytics zodat je zelf de statistieken van de website real-time kunt bekijken.
  • Integratie van Google Search Console om meer inzicht in het zoekverkeer op de website te krijgen.
  • Vermelding op Google Mijn Bedrijf voor een betere lokale vindbaarheid.
  • Cursus om beter gevonden worden in Google. Alle tips en aanwijzingen om zelf aan de slag te gaan met zoekmachineoptimalisatie.

Wilt u de SEO zoekmachineoptimalisatie uitbesteden? Internetbureau Mecano.nl heeft alle kennis in huis om goed vindbaar te zijn in Google. Neem gerust contact met ons op voor een goed gesprek over online marketing en wordt ook snel gevonden in Google. Bel 0118-636969 of via e-mail info@mecano.nl.

Wat kost een website laten maken?

De kosten voor het laten maken van een website is van veel factoren afhankelijk. Onze prijzen voor een maatwerk website variëren van € 1000 tot € 3500 en zijn afhankelijk van de gewenste functionaliteit. Onze prijzen voor een maatwerk website zijn inclusief grafisch ontwerp, technische bouw van de website, cursus beheer en cursus zoekmachineoptimalisatie. Een vast bedrag voor de ontwikkeling van de website zonder verborgen kosten of maandelijkse tarieven.

Gespreid betalen? Geen probleem, zonder rente of andere onzin. Gewoon het zelfde bedrag maar dan betaald in 2 of 3 termijnen.

Supportvragen over de website en het beheer er van kunt u na oplevering gratis aan ons stellen. Wij snappen ook wel dat je niet alles kan weten van je website. Mecano.nl ondersteund je ook na oplevering van de website en zorgen er voor dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Website Hosting

Ook de webhosting, de registratie van een domeinnaam, e-mailadressen en de beveiliging en backups van de website kun je bij ons onderbrengen. De complete online dienstverlening van de professionals van Mecano.nl onder één dak! Mecano.nl is registrar van de SIDN en gebruikt webservers in 1 van de snelste en betrouwbaarste datacenters van Nederland.

Met vragen en problemen met je website en/of e-mail kan je Mecano.nl 24 uur per dag 7 dagen per week bellen. Onze supportafdeling zorgt dat er voor dat je weer snel online bent.

Website laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heb je interesse om een website te laten maken door de professionals van Mecano.nl en wil je meer informatie ontvangen? Maak een afspraak en wij vertellen je alles over het ontwikkelen van een mooie website die werkt! Bel 0118-636969 of mail naar info@mecano.nl.

Onze klanten zitten overal in Nederland en Zeeland. Ook uit plaatsen als: Vlissingen, Middelburg, Veere, Goes, Terneuzen, Zierikzee, Bergen op Zoom, Oostkapelle, Domburg, Zoutelande komen veel van onze klanten.