WEBSHOPS

WEBSHOPS

WOOCOMMERCE WEBSHOPS

WEBSHOP LATEN MAKEN

Wil je snel, eenvoudig en voordelig een professionele webshop laten maken die voldoet aan alle eisen? Mecano.nl bouwt moderne webwinkels met Woocommerce voor zowel grote als kleine bedrijven in Zeeland en daarbuiten. Wij bouwen webshops responsive en zijn dus ook prima te gebruiken op smartphones en tablets. Na oplevering is de webshop volledig door u aan te passen en aan te vullen via een uitgebreid beheersysteem.

Online winkelen groeit nog elke dag en steeds meer ondernemers hebben een webshop inmiddels als extra afzetkanaal ingezet. Enkele van onze klanten die naast hun “stenen” winkel een webshop zijn gestart via Mecano.nl behalen inmiddels online een grotere omzet dan met hun showroom. Deze ondernemers bereiken nu klanten in een veel groter gebied dan de concurrent.

WEBSHOP BOUWER UIT ZEELAND

Webshop bouwer Mecano.nl bouwt webshops die gericht zijn op gebruiksgemak en conversie. Daarnaast zorgen we er voor dat de webwinkel er aantrekkelijk uitziet. We zetten alles in zijn werk om de klanten te verleiden tot een aankoop.

Je hebt nog geen webshop of je huidige webwinkel is verouderd….. laat webwinkel bouwer Mecano.nl een professionele webshop voor je bedrijf maken. Met onze kennis en ervaring garanderen wij dat je webshop dik in orde zal zijn.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over e-commerce. Bel 0118 – 63 69 69 of mail naar info@mecano.nl.

webshop laten maken zeeland

WOOCOMMERCE WEBSHOP LATEN MAKEN

Een WooCommerce webshop laten maken is de eerste stap naar online verkoop. WooCommerce webshops zijn gebaseerd op WordPress websites die gebruik maken van de WooCommerce plug-in. Een WooCommerce webshop integreert zeer goed in een WordPress website en is daarom de eerste keuze als je een website gecombineerd met webshop wil laten bouwen. De plug-in is overzichtelijk, duidelijk, gebruiksvriendelijk en er zijn veel uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar zoals bijvoorbeeld de koppeling met iDeal.

WordPress is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meestgebruikt beheersysteem voor websites wereldwijd. WooCommerce is open source software en heeft een zeer groot aantal gebruikers. Voordeel is dat je hierdoor nooit aan één partij vast zit. Doordat er regelmatig (veiligheids-) updates uitkomen is jouw webshop altijd up-to-date is.

WooCommerce webshops zijn altijd responsive, dat wil zeggen dat de webwinkel op zowel desktop, tablet als mobiel zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van het apparaat. De webshop wordt altijd getoond in het juiste design, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

woocommerce webshop laten maken

RECENTE WEBSHOP PROJECTEN

ONLINE BETALEN EN SUPPORT

Online betalen is natuurlijk standaard in de webshop. Betalen met bijvoorbeeld iDeal, PayPal of creditcards. Ook kunnen we diverse buitenlandse betaalmogelijkheden voor bijvoorbeeld België en Duitsland veilig integreren in de webshop via bijvoorbeeld paymentprovider Mollie. Jouw klantenbestand houdt mogelijk niet op bij de grens van Nederland.

Support vinden wij bij Mecano.nl erg belangrijk. Bij de oplevering van je webshop geven wij een uitgebreide cursus voor het beheren van de webshop. Daarnaast zitten wij dagelijks voor je klaar om jou de beste support te geven als je een vraag over je webwinkel hebt. Of dat nu gaat over het beheer van de webwinkel of over de vindbaarheid van de webshop.

mollie betaalmethodes

ZOEKMACHINEVRIENDELIJKE WEBSHOP

Woocommerce webshops zijn volledig voorbereid om goed vindbaar te zijn in Google. Zonder zoekresultaten namelijk geen bezoekers en dus geen omzet. De webwinkels zijn technisch volledig zoekmachine-geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid.

Het online vindbaar zijn van de webshop is eigenlijk gelijk aan de vindbaarheid bij een website laten maken. Bij webshops gaat het alleen een stap verder. Zeer belangrijk zijn de juiste paginatitels, afbeeldingen en unieke productomschrijvingen. Bij de aanschaf van de webshop geven we een training waarbij al deze facetten langs komen om tot een succesvolle webwinkel te komen.

Tevens integreren we standaard Google Analytics en Google Search Console om real-time de bezoeker statistieken te kunnen bekijken. Met deze gegevens kan je de webshop bijsturen voor een betere conversie.

WAT KOST EEN WEBSHOP LATEN MAKEN

De kosten voor het laten bouwen van een webshop is van meerdere factoren afhankelijk. Bij Mecano.nl kan je al een standaard webshop laten maken voor € 1295,00. Dit is inclusief template, bouw van de webshop maar exclusief het plaatsen van artikelen. U betaald een vast bedrag voor de ontwikkeling van de webwinkel zonder verborgen kosten of maandelijkse tarieven.

Gespreid betalen? Geen probleem, zonder rente of andere onzin. Gewoon het zelfde bedrag maar dan betaald in 2 of 3 termijnen.

Supportvragen over de webshop en het beheer er van kunt u na oplevering gratis aan ons stellen. Wij snappen ook wel dat je niet alles kan weten van je webwinkel. Mecano.nl ondersteund je ook na oplevering van de webshop en zorgen er voor dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Ik wil een webwinkel laten bouwen

Wil je een webwinkel laten bouwen? Neem dan contact met de professionals van webwinkel bouwer Mecano.nl. Wij adviseren je graag over de online webwinkel toekomst van je bedrijf. Bel ons direct voor een afspraak of neem online contact met ons op. Bel 0118-636969 of mail naar info@mecano.nl.