FOTO – VIDEO – DRONES

FOTO – VIDEO – DRONES

ZUIDWEST10, HET ZUSJE VAN MECANO.NL

BEDRIJFSFILMS, DRONE VIDEO EN LUCHTFOTOGRAFIE

Sinds 2013 heeft Mecano.nl uit Zeeland een zusje: Zuidwest10. Zuidwest10 is specialist in het vliegen met drones en het maken van bedrijfsfilms. Voor professionele Luchtfotografie, Drone Video en videoproducties ben je bij ons aan het juiste adres. Altijd gedreven om de mooiste video-opnames te maken voor gebruik op websites en social media.

Zuidwest10 vliegt met de Dji Mavic 2 pro. Dit is een drone met een professionele Ultra HD 4K camera. Fotograferen doen we in 20 megapixel RAW voor de beste dronefoto’s.

Zuidwest10 is in bezit van EU dronebewijs A1-A3 + A2 en mag hiermee zakelijke dronevluchten uitvoeren. Hiermee garanderen we dat wij legaal, verzekerd en veilig werken met een professionele crew voor de productie van dronefoto’s en luchtvideo.

Kijk op de website van Zuidwest10 voor meer informatie over drones, fotografie en videoproducties.

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Je wilt potentiële klanten laten zien hoe je bent ontstaan, laten zien waar je goed in bent en waarom je daar succesvol in bent. Dit verhaal moet direct binnenkomen bij de klant. Binnen enkele ogenblikken moet je klant geboeid zijn en geïnteresseerd in je bedrijf en diensten. Dat gaat met een bedrijfsfilm zoveel malen makkelijker dan met tekst en foto’s. Een bedrijfsfilm laten maken die niet langdradig is en bij je doelgroep in de smaak valt. Zet een videoproductie in om te laten zien waarom die klant of medewerkers voor jou moeten kiezen.

Zuidwest10 is een ervaren videoproducent die verhalen in beeld omzet. Of het nu gaat om een promotiefilm voor een evenement, een spetterende bedrijfsfilm, een instructiefilm of een aftermovie. Wij produceren video dat van het scherm spettert. De combinatie van dronevideo met video vanaf de grond is uniek en valt direct op bij uw klanten. Wij laten ons graag door u uitdagen!

Kies voor doeltreffende bedrijfsfilms. Wij laten ons graag door je uitdagen! Bel 0118 – 63 70 21 of bezoek onze website en lees meer informatie over bedrijfsfilm laten maken.

LUCHTFOTOGRAFIE IN ZEELAND

Luchtfotografie valt op, is spectaculair en geeft een perfect overzicht van je bedrijf, camping of evenement. Een luchtfoto laten maken is voor de jongens van Zuidwest10 dagelijks werk. Met de drones zijn ze voornamelijk in Zeeland maar ook in de rest van Nederland actief. Dronefoto’s zijn voor vele toepassingen te gebruiken. Denk daarbij aan gebruik op een website, Facebook, een brochure, folders of ander drukwerk. Of een mooie luchtfoto van het bedrijf afgedrukt op groot formaat canvas voor aan de muur van de directeur of kantine.

Zuidwest10 is elke dag van de week inzetbaar voor drone fotografie. Na je aanvraag zal gekeken worden of op de gewenste locatie met drones gevlogen mag worden. Dit is namelijk niet het geval boven bijv. aaneengesloten bebouwing, autowegen of grote groepen mensen. Daarna sturen wij een scherpe offerte met een prima prijs voor het laten maken van je luchtfoto’s. De productie van luchtfotografie kan, indien gewenst, vaak al binnen 24 uur plaatsvinden. Natuurlijk vliegen we alleen bij mooi weer voor de mooiste luchtfoto’s.

Kijk eens op de website van Zuidwest10 voor meer informatie over luchtfotografie in Zeeland of neem direct contact met ons op, 0118 – 63 70 21.

DRONEVIDEO LATEN MAKEN

Met onze drones kunnen we naast luchtfoto’s ook dronevideo opnemen in 1080P of het professionele Ultra HD 4K. Filmen vanuit de lucht met een drone heeft eindeloos veel mogelijkheden. Maak indruk op je klanten op de website, een beurs of op social media!

De opgenomen luchtvideo kan als losstaande videoproductie afgemonteerd worden met muziek, effecten, logo’s en tekst. Of de luchtbeelden gebruiken we als aanvulling in een bedrijfsfilm of promotiefilm gecombineerd met video vanaf de grond. Montage en nabewerking verzorgen wij in onze eigen 4K montagestudio.

Zuidwest10 filmt ook regelmatig met de drone in opdracht van reclamebureaus, videoproducenten en omroepen. De drone video leveren wij dan onbewerkt bij de klant aan. Wij combineren een snelle service met scherpe prijzen.

Wil je je bedrijf, huis, camping of evenement vanuit de lucht in 4K-formaat laten filmen? Bel ons gerust voor meer uitleg over de mogelijkheden van luchtvideo, 0118 – 63 70 21. Of ga naar de website van Zuidwest10 voor meer informatie over dronevideo.