BG5-resonsive_webdesign_visbar.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

Ontwikkeling responsive websites

Responsive Webdesign

Goed communiceren via internet is voor elk bedrijf cruciaal. De manier waarop u zich presenteert op internet is meestal van doorslaggevende waarde. Via internet communiceren gaat dan ook verder dan alleen een mooie vormgeving. Wij bij Mecano.nl helpen u hierbij. Door naar uw wensen te luisteren maken wij niet alleen goed uitziende, maar ook gebruiksvriendelijk en functionele websites & webapplicaties.

Alles in eigen hand

Met een door ons ontwikkeld Content Management Systeem (CMS) geven wij u de mogelijkheid het beheer van uw site in eigen handen te nemen. Op deze manier kunt u er zelf voor zorgen dat uw website altijd de meest actuele informatie bevat. Ons CMS is “webbased”, dus u hoeft geen extra software te installeren. Dat ons CMS gebruiksvriendelijk is, bewijzen de vele klanten die er dagelijks gebruik van maken.

Service

Wij bij Mecano.nl vinden een goede service erg belangrijk. Na de oplevering van uw project leveren wij dan ook een uitstekende dienstverlening.

Wilt u iets veranderen aan uw website, dan staan wij direct voor u klaar. Mecano.nl is snel, betrokken en werkt oplossingsgericht.

Domeinregistratie & Webhosting

Naast het ontwerpen en het bouwen van websites, kunt u bij Mecano.nl terecht voor het registreren van u domeinnaam. Ook verzorgen wij voor u graag de webhosting. Mecano.nl is officieel registrant van de SIDN voor de registratie van .nl-domeinnamen.

cwx-webhosting_sidn_registrar.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

Enkele voorbeelden

gv5-restaurant_de_visbar_domburg_small.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

Restaurant de visbar

hef-webdesign_zeeuwse_muziekschool_small.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

Zeeuwse Muziekschool

xps-webdesign_camping_in_de_bongerd_oostkapelle_small.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

Camping in de Bongerd