resonsive_webdesign_gideonse.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

Opencart Webshops

Webshops die scoren

Wilt u succesvol online uw producten verkopen? Mecano.nl heeft 15 jaar ervaring in de bouw van webshops die scoren. Door deze jarenlange ervaring bouwen wij niet alleen goed werkende webshops maar weten ook wat een webshop tot een succes kan maken. Onze ervaring en kennis zetten we volledig in om uw webshop tot een succes te maken.

Neem eens contact met ons op voor een goed gesprek over uw online sales.

OpenCart software

Mecano.nl maakt al enkele jaren gebruik van OpenCart voor de bouw van onze webshops. OpenCart is een zeer solide basis voor webshops en is Open Source. Wij durven te zeggen dat we alle ins en outs inmiddels kennen en delen deze kennis graag met u.

OpenCart is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te onderhouden en naast de al uitgebreide basisfunctionaliteit zijn er zeer veel specifieke uitbreidingsmodules beschikbaar.

Webshop Partner

Mecano.nl verzorgt niet alleen de bouw van de webshop maar blijft vaak ook betrokken nadat de webshop live is gegaan. Een goede webshop is namelijk nooit af.

Wij adviseren onze klanten over nieuwe ontwikkelingen en trends en denken gevraagd en ongevraagd mee over verdere verbetering van de webshop. Ook verzorgen wij bij veel van onze klanten de zoekmachineoptimalisatie om het rendement van de webshop te vergroten.

Enkele voorbeelden

ozh-webshop_aangeenbrug_electro-witgoed-winkelsmall.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

Aangeenbrug Electro Witgoedonderdelen

j8m-rfy-webshop_gideonse_tuinmachines.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

Gideonse Tuinmachines

k9a-webshop_bruidsmode_mardienco_small.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

Bruidsmode Mardienco

ph7-littleones.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

LittleOnes

lhn-meulenbergwonen.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

Meulenberg Woninginrichting