mecano_heeft_een_zusje_zuidwest10_slide4.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie
mecano_heeft_een_zusje_zuidwest10_slide.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie
mecano_heeft_een_zusje_zuidwest10_slide2.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie
mecano_heeft_een_zusje_zuidwest10_slide3.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie
mecano_heeft_een_zusje_zuidwest10_slide5.jpg - Mecano.nl - creatieve communicatie

Mecano.nl heeft een zusje !

Mecano.nl creatieve communicatie heeft een zusje:  Zuidwest10  foto•video•drones

Zuidwest10 maakt drone fotografie, drone video, bedrijfsfilms en fotografeerd bedrijven.


Laat je inspireren op de nieuwe website www.zuidwest10.nl.

Drone fotografie

Luchtfoto's met een drone laten maken van bedrijf, huis, camping of evenement? Een spectaculaire luchtfoto nodig voor website of drukwerk? Zuidwest10 is 1 van de weinige bedrijven in Zeeland die volledig legaal, verzekerd en gecertificeerd met een drone zakelijke vluchten mag uitvoeren. Hoge kwaliteit, snel en tegen een gunstig tarief. Bekijk onze voorbeeld drone foto's op de website van Zuidwest10.

Drone fotografie Zeeland

Luchtvideo

Met onze drones kunnen we naast luchtfoto's ook luchtvideo opnemen in 1080P of het professionele Ultra HD 4K. Filmen vanuit de lucht met een drone heeft eindeloos veel mogelijkheden. Maak indruk op uw klanten op de website, een beurs of op social media! Zuidwest10 combineert een snelle service met scherpe prijzen. Klik op de link voor een aantal voorbeelden van onze luchtvideo.

Luchtvideo met drones

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken die niet saai is en de doelgroep activeert? Een bedrijfsfilm is dé manier om je bedrijf online te presenteren. Wij produceren video dat van het scherm spettert. De combinatie van luchtvideo met video vanaf de grond is uniek en valt direct op bij uw klanten. Zuidwest10 is tevens inzetbaar voor instructiefilms, promotievideo's, aftermovies en videoblogs. Wij laten ons graag door u uitdagen!

Bedrijfsfilm